Spring navigationen over og gå direkte til indhold
En bunke aviser på et bord.

Nyheder

Der sker hele tiden noget nyt og vi forsøger at samle de vigtigste nyheder om uddannelserne og om skolen, så det er nemt for dig at følge med.


Sarah, Cecilie, Emil og Emil deltog i SKILLS RM 2023.

Sarah og Emil vand SKILLS Regionsmesterskab 2023 i region Sjælland

Med hundredvis af tilskuere i Køge Nord-hallen som vidner, løb SOSU-assistenteleverne Sarah Jonassen og Emil Kirkegaard fra SOSU Nykøbing Falster af med 1. pladsen i regionsmesterskabet i SOSU-SKILLS for region Sjælland.

Her ses en af de første læringsstationer på SOSU Nykøbing Falster, hvor du kan styrke dine STEM-kompetencer og træne forflytning samt måling af kropsværdier. Tre medarbejdere figurerer på billedet sammen med en hospitalsseng og stationsskiltet "KROPSVÆRDI".

Et levende uddannelsesmiljø tager form

De første tre læringsstationer fra Projekt STEM PÅ SOSU er blevet sat fri til afprøvning. Stationerne giver skolens elever mulighed for at styrke deres STEM-kompetencer og træne færdigheder indenfor det sundhedsfaglige og pædagogiske område.

Invitation til åbent Hus 2023.

Åbent Hus på SOSU-skolen

Vi åbner dørene til SOSU-skolen 9. november kl. 16-19 og inviterer indenfor til sjove oplevelser med afsæt i sundhed og omsorg. Vi fylder skolen med alt fra farverige lege til seriøs uddannelsesvejledning om hvordan du også kan blive en hverdagshelt.

Hænder der holder hinanden.

Projekt DELTAG - hvordan kan man styrke rekrutteringen til ældreplejen?

SOSU Nykøbing Falster og Lolland Kommune deltager i et stort projekt, som skal finde løsninger på rekruttering til ældre- og omsorgsarbejde.

Elever sidder i en rudkreds.

Elever underviser elever i digital dannelse på Sophieskolen

Eleverne på hovedforløbet til uddannelsen pædagogisk assistent har undervist alle klassetrin i digital dannelse på Sophieskolen. Det var lærerigt for alle elever - både fra folkeskolen og SOSU-skolen.

Årets SKILLS-deltagere 2023.

Vinderne af SKILLS skolemesterskab 2023

Fire elever går videre til regionsmesterskabet i SKILLS efter de vandt skolemesterskabet på SOSU-skolen i Nykøbing. Det var en dag fuld af nervøsitet, da de gik på scenen foran en sal fuld af spændt publikum.