Spring navigationen over og gå direkte til indhold
En bunke aviser på et bord.

Nyheder

Der sker hele tiden noget nyt og vi forsøger at samle de vigtigste nyheder om uddannelserne og om skolen, så det er nemt for dig at følge med.


Kvinde sidder på en bænk og tænker.

Hvad er egentlig forskellen på en SOSU-hjælper og en SOSU-assistent?

Går du og undrer dig over hvad forskellen er på en SOSU-hjælper og en SOSU-assistent? Eller forestiller du dig, at det er én og samme uddannelse? 

Udviklingsdag på SOSU-skolen 2023.

SOSU-skolen vil finde løsninger på højt fravær blandt elever

I alt 60 samarbejdspartnere mødtes for at drøfte, hvad de sammen kan gøre for at flere elever færdiggør deres SOSU-uddannelse.

Borgmester Simon Hansen og elev.

SOSU-elever havde innovative løsninger at bidrage med til borgmesteren

Borgmester i Guldborgsund Kommune Simon Hansen tog en skoledag som elev på uddannelsen til SOSU-assistent. Her så han uddannelsen med elevernes øjne.

Borgmester Mikael Smed og elev.

Borgmesteren fik inspiration med hjem til fremtidens plejehjem

Eleverne på SOSU-skolens grundforløb 2 i Vordingborg havde en innovativ workshop under titlen ”Det perfekte plejehjem” sammen med borgmesteren i Vordingborg Kommune Mikael Smed.

Åbent hus i Vordingborg ved VUC Storstrøm og SOSU Nykøbing Falster.

SOSU-muffins til de første 100 gæster

Den 3. maj holder SOSU-skolen i Vordingborg åbent hus sammen med VUC Storstrøm kl. 15-18. Det bliver en eftermiddag fuld af sjove aktiviteter for både børn, unge og voksne. 

Heidi Nielsen

Færre elever falder fra i de første 20 uger af SOSU-uddannelserne

Antallet af elevfrafald på social- og sundhedsuddannelserne er reduceret fra ca. 21% til 14% på grundforløb 2. Det skyldes en fokuseret indsats på trivsel og inklusion blandt eleverne.