Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Et skilt med en illustraton af en storby med højhuse og skriften "park here!".

Parkering eller offentlig transport

Skal du til undervisning, kursus eller møde på SOSU-skolen i Nykøbing eller på en af vores afdelinger i Nakskov eller Vordingborg? Så har du måske brug for at vide hvor du kan parkere eller hvordan du kommer dertil fra byens station. Find informationerne her.


Parkering kan være en prøvelse, især hvis man kommer til et nyt sted. Derfor har vi beskrevet mulighederne for parkering for dig, der kommer i bil til en af skolens afdelinger. Du kan også læse om, hvor langt der er fra den nærmeste station.

Nakskov

På Campus Nakskov er der en stor parkeringsplads, hvor der som regel er god plads. SOSU-skolens lokaler ligger lige inden for døren ved Afsnit 4.

Du finder også rigeligt plads til cykelparkering foran Campus.

Stationen i Nakskov ligger lige ved siden af Campus, så det tager kun ca. 10 minutter at gå der hen (650 m).

Vordingborg

Ved VUC Storstrøm i Vordingborg, kan du finde parkeringspladser foran bygningen. Det kan dog godt være svært at finde ledige pladser især om morgenen.

Vordingborg Station ligger kun 300 m væk, så hvis du kommer med offentlig transport, er det nemt at komme hen til skolen. Du finder også cykelparkering på området.

Nykøbing Falster

Hvis du kommer med offentlig transport til Nykøbing F. station, skal du beregne ca. 20 minutters gang fra stationen og hen til skolen (ca. 1,5 km).

Kommer du på cykel, så finder du overdækket cykelparkering foran skolen.

Hvis du kommer i bil, er der mulighed for at parkere på skolens parkeringspladser. SOSU-skolen har egen parkeringsplads rundt om skolens bygning. Det kan det godt være lidt svært at finde parkering på skolen. Derfor opfordrer vi altid dem, der bor i byen, til at vælge bilen fra og kridte skoene eller tage cyklen i stedet.

Du kan også finde parkeringspladser overfor CELF langs hækken, på Poul Martin Møllersvej bag ved Sophieskolen eller på Cementen ved Nykøbing F. hallerne.

Se på kortet nedenfor hvor du kan parkere henne. 

Fire voksne elever foran demonstrationsstuen på Uddannelsescenter Vordingborg

Start din SOSU-uddannelse i Vordingborg

SOSU-skolens afdeling i Vordingborg ligger sammen med VUC Storstrøm lige ved banegården og ved siden af 10. klassecenteret. Her kan du tage Grundforløb 1 og Grundforløb 2 mod social- og sundhedsuddannelserne.

Indgangen til Campus Nakskov, afsnit 3

Tag din SOSU-uddannelse i Nakskov

Med en SOSU-uddannelse bliver du specialist i omsorg og pleje for ældre, handicappede og patienter. Tag hele uddannelsen til SOSU-hjælper eller grundforløb 2 til SOSU-assistent på Campus Nakskov.