Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Et akvarelbillede af den nye tilbygning på SOSU-skolen i Nykøbing Falster

Find skolen tættest på dig

SOSU-skolen har afdelinger i kommunerne Lolland, Vordingborg og Guldborgsund. 


Det er vigtigt for os som skole, at du har let adgang til uddannelse. Derfor har vi til hovedskolen i Nykøbing Falster oprettet afdelinger i Vordingborg og Nakskov.

Vi lægger vægt på elevernes trivsel og vores engagerede undervisere og uddannelseskonsulenter sørger for at skabe de bedste rammer for, at alle har mulighed for at få en god uddannelse.

På skolen og i afdelingerne er der lektieværksted, læsevejleder og mulighed for at få hjælpemidler, hvis du har udfordringer i forhold til at læse, skrive eller andet. Vi har en velfungerende mentorordning, kontaktlærerordning og vi samarbejder med kommunerne, hvor elever er ansat.

Her kan du se hvornår næste optag til uddannelserne er i de forskellige afdelinger.


SOSU-skolen i Nykøbing Falster fotograferet fra oven

SOSU-skolen i Nykøbing Falster

Her er der plads til at være elev. Vi bor i et nyt hus med blandt andet et hyggeligt bibliotek, en multisal til idræt, et kreativt værksted og en demonstrationsstue med alle redskaber til plejeområdet.

Fire voksne elever foran demonstrationsstuen på Uddannelsescenter Vordingborg

Start din SOSU-uddannelse i Vordingborg

SOSU-skolens afdeling i Vordingborg ligger sammen med VUC Storstrøm lige ved banegården og ved siden af 10. klassecenteret. Her kan du tage Grundforløb 1 og Grundforløb 2 mod social- og sundhedsuddannelserne.

Indgangen til Campus Nakskov, afsnit 3

Tag din SOSU-uddannelse i Nakskov

Med en SOSU-uddannelse bliver du specialist i omsorg og pleje for ældre, handicappede og patienter. Tag hele uddannelsen til SOSU-hjælper eller grundforløb 2 til SOSU-assistent på Campus Nakskov.

Hør direktøren fortælle om uddannelserne og skolen

Et skilt med en illustraton af en storby med højhuse og skriften "park here!".

Parkering eller offentlig transport til SOSU-skolens afdelinger

Skal du til undervisning, kursus eller møde på SOSU-skolen i Nykøbing eller på en af vores afdelinger i Nakskov eller Vordingborg? Så har du måske brug for at vide lidt om hvad du gør, hvis du er i bil, på cykel eller på gåben. Find informationerne her.

En flaskepost

Kontakt

Ring eller skriv til os