Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Tre glade mennesker står i en gruppe og griner sammen

Alt det hyggelige

Det skal være rart at være på skolen for alle og derfor går vi rigtig meget op i elevernes trivsel. En del af det handler om at være sociale sammen.


Nogle gange i løbet af året står elevrådet for arrangementer såsom holdspil i skolens multisal eller juleklip. En gang om året holdes et større arrangement - sidste gang var det en stor halloweenfest med underholdning af en hypnotisør. 

Som en del af undervisningen bliver der arrangeret ture, fx lejrtur ude i det fri, ekskursioner og besøg i Snoezelhuset. 

I skolens Læringscenter er der også masser af muligheder for at hygge sig i mindre grupper. Her er der sofaer og lænestole, hvor du kan lave gruppearbejde eller samles med andre til en kop kaffe eller lave lektier. 

Vi bidrager alle til den gode stemning på skolen og derfor har vi også nogle retningslinjer, som skal hjælpe os alle sammen. 

Unge mennesker spiller hockey indendørs i skolens Multisal

Sundhed og bevægelse i undervisningen

På skolen er vi både sociale og sunde. Under din uddannelse i livskvalitet på SOSU-skolen vil du stifte bekendtskab med forskellige former for motion, som du kan prøve af i undervisningen.