Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Fire unge elever sidder i en gruppe og kigger ind i en laptop, imens de debatterer det der er på skærmen.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Studiemiljø

På SOSU-skolen går vi rigtig meget op i livskvalitet for alle - også for dig under uddannelse. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel. Vores engagerede undervisere og uddannelseskonsulenter sørger for at skabe gode rammer for din uddannelse.


På SOSU-skolen lægger vi vægt på elevernes trivsel og vores engagerede undervisere og uddannelseskonsulenter sørger for at skabe de bedste rammer for, at alle har mulighed for at få en god uddannelse.

På skolen er der lektieværksted, læsevejleder og mulighed for at  få hjælpemidler, hvis man har udfordringer i forhold til at læse, skrive eller andet. Vi har en velfungerende mentorordning, kontaktlærerordning og vi samarbejder med kommunerne og regionen, hvor vores elever er ansat. 

Undervisning i anatomi.

Praktisk læring - du lærer med hjerne, hjerte og hænder

Om du elsker at læse dig til viden eller om du hellere vil lære med kroppen ved at prøve teori af i praksis, så er der alle muligheder for det i undervisningen.

Unge mennesker spiller hockey indendørs i skolens Multisal

Sundhed og bevægelse i undervisningen

På skolen er vi både sociale og sunde. Under din uddannelse i livskvalitet på SOSU-skolen vil du stifte bekendtskab med forskellige former for motion, som du kan prøve af i undervisningen.

Tre glade mennesker står i en gruppe og griner sammen

Alt det hyggelige

som også sker på skolen

Ung kvinde kigger smilende ind i kameraet.

Virtuel rundvisning på SOSU-skolen

Velkommen indenfor i den virtuelle rundvisning. Gå dig en tur på skolen. Undervejs kan du se videoer om undervisningen og finde informationer om uddannelserne.

Billede af elever der laver gruppearbejde.

Hvem er eleverne på SOSU-skolen?

Kender du nogen der går på SOSU-skolen? Eller er du i tvivl om hvem du kan møde på skolen? Mød syv seje elever og læs deres historie om, hvorfor de har valgt en SOSU-uddannelse og hvordan deres rejse har været derhen.