Spring navigationen over og gå direkte til indhold
SOSU-skolen i Nykøbing Falster fotograferet fra oven

SOSU-skolen i Nykøbing Falster

Skolen i Nykøbing Falster rummer tre uddannelser og en kursusafdeling. Her kan du tage grundforløbene 1 og 2, samt hovedforløbene mod SOSU-assistent, pædagogisk assistent og SOSU-hjælper.


Skolen er indrettet, så der er plads til alt det, du har brug for som elev. Vi bor i et nyt hus med moderne faciliteter, masser af lys fra de store vinduer og et kreativt, indbydende miljø.

Du finder blandt andet et hyggeligt bibliotek, hvor du kan slænge dig i en fatboy eller en sofa, mens du læser eller laver opgave. Vi har en stor multisal, hvor vi bevæger os i undervisningen, da sundhed er en vigtig del af vores uddannelser.

Der er også et stort formningslokale til de kreative aktiviteter og et sanserum, hvor du kan berolige sanserne med afslappende lyde og lys.

I Fru Hansens lejlighed, finder du en ældrebolig, der er indrettet nøjagtig som ude i virkeligheden. Her øver eleverne sig i forskellige situationer, som de kan komme ud i, når de er i oplæring og når de får arbejde, efter de er færdige med uddannelsen.

Vi har også en hospitalsstue med senge og dukker i menneskestørrelse, som eleverne øver færdigheder på i undervisningen. Herinde kan de øve sig i at dosere medicin, lægge kateder på dukkerne eller lægge støttestrømper på. 

Omkring skolen er der også store grønne områder, som inddrages til motion og bevægelse i dagligdagens undervisningstimer og i pauserne.

Tag på rundvisning med skolens ældste underviser Sigurd

Fire voksne elever foran demonstrationsstuen på Uddannelsescenter Vordingborg

Start din SOSU-uddannelse i Vordingborg

SOSU-skolens afdeling i Vordingborg ligger sammen med VUC Storstrøm lige ved banegården og ved siden af 10. klassecenteret. Her kan du tage Grundforløb 1 og Grundforløb 2 mod social- og sundhedsuddannelserne.

Indgangen til Campus Nakskov, afsnit 3

Tag din SOSU-uddannelse i Nakskov

Med en SOSU-uddannelse bliver du specialist i omsorg og pleje for ældre, handicappede og patienter. Tag hele uddannelsen til SOSU-hjælper eller grundforløb 2 til SOSU-assistent på Campus Nakskov.

Fire unge elever sidder i en gruppe og kigger ind i en laptop, imens de debatterer det der er på skærmen.

Studiemiljø

Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel. Vores engagerede undervisere og uddannelseskonsulenter sørger for at skabe gode rammer for din uddannelse.

Undervisning i anatomi.

Praktisk læring - du lærer med hjerne, hjerte og hænder

Om du elsker at læse dig til viden eller om du hellere vil lære med kroppen ved at prøve teori af i praksis, så er der alle muligheder for det i undervisningen.

Et skilt med en illustraton af en storby med højhuse og skriften "park here!".

Parkering eller offentlig transport til SOSU-skolens afdelinger

Skal du til undervisning, kursus eller møde på SOSU-skolen i Nykøbing eller på en af vores afdelinger i Nakskov eller Vordingborg? Så har du måske brug for at vide lidt om hvad du gør, hvis du er i bil, på cykel eller på gåben. Find informationerne her.