Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Hverdagens helte tegneseriefigurer med superhelte kostumer.

Mød Hverdagens Helte på FM2023

Ringridning på elscooter, rollespil, loungeområde, historiefortælling og cool tatoveringer er bare noget af det, du kan opleve på vores stand på Folkemøde Møn.


8. august 2023

Vi tager vores transportable el-scooter med og laver en bane til ringridning, som du og dine klassekammerater kan prøve. Imens du venter på det bliver din tur giver vi en tato, et bolsje og en snak om uddannelse.

På standen kan du også være med i et rollespil, hvor du sammen med vores elever klæder dig ud og prøver "Raizor", som er vores robot. Træd ind deres univers og prøv at være en ældre borger, der skal hjælpes op fra gulvet. Eller du kan lege, at du er en SOSU-hjælper, der skal være den, der hjælper. Du kan også bare kigge på - det er også helt okay.

Du kan også slænge dig i de bløde møbler i "loungen" og lytte til historier, imens du slapper af. Eller du kan få taget et foto af dig selvs som superhelt i en af de store papfigurer.

Kig forbi SOSU-skolens stand på Sct. Knudsstræde fredag den 18. august og mød Hverdagens helte.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig på vores stand ved Folkemødet. 

Vi ses.

Hverdagens helte er superhelte i andre menneskers liv hver dag. Vil du være en af dem?

¤

Hverdagens helte er SOSU-assistenten, der måler din mors blodtryk og kommer med mad og en ekstra pude, når hun ligger på hospitalet. Eller den der giver din far medicin, taler med ham om, hvordan han har det og kommer med mad, når han ligger på hospitalet.

¤

Hverdagens helte er den pædagogiske assistent, du husker fra SFO’en, som lavede de fede aktiviteter med bål og snobrød. Eller leger med din lillesøster henne i børnehaven eller passer din fætter, der er handicappet. 

¤

Hverdagens helte er SOSU-hjælperen, der hjælper din onkel, som har fået en blodprop i hjernen, med at spise selv ved hjælp af en spiserobot. Eller hjælper din gamle mormor med at komme ud af sengen om morgenen og giver hende støttestrømper på.

¤

SOSU-skolens stand på Folkemøde Møn i 2022.

Find os på Folkemøde Møn 18. august 2023

Vil du være med til ringridning på el-scooter? Eller måske skulle du have dig en lille tato? Eller hvad med at prøve noget sej velfærdstech? Vi glæder os til at snakke og lege med dig.

Fire voksne elever foran demonstrationsstuen på Uddannelsescenter Vordingborg

Start din SOSU-uddannelse i Vordingborg

SOSU-skolens afdeling i Vordingborg ligger sammen med VUC Storstrøm lige ved banegården og ved siden af 10. klassecenteret. Her kan du tage Grundforløb 1 og Grundforløb 2 mod social- og sundhedsuddannelserne.