Spring navigationen over og gå direkte til indhold
SOSU-skolens stand på Folkemøde Møn i 2022.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Find os på Folkemøde Møn 18. august

Vil du være med til ringridning på el-scooter? Eller måske skulle du have dig en lille tato? Eller hvad med at prøve noget sej velfærdstech? Vi glæder os til at snakke og lege med dig på Folkemøde Møn.


16. juni 2023

Den 18. august kan du finde os på Folkemøde Møn i Stege. Kom forbi vores stand og prøv mange forskellige sjove aktiviteter sammen med vores elever.

Vi tager en lille sammenklappelig el-scooter med, som man kan få lov at prøve på vores "ringridningbane" - det skal nok blive sjovt på de toppede brosten.

Vores elever vil optræde i kostumer og lave rollespil over forskellige hverdagssituationer. Træd ind deres univers og prøv at være en ældre borger, der skal hjælpes op fra gulvet. Eller du kan lege, at du er en SOSU-hjælper, der skal være den, der hjælper. Du kan også bare kigge på - det er også helt okay.

Vi tager bløde møbler med og laver en lille "lounge", hvor vi giver en kop noget sammen med en god snak om uddannelse som tilbehør. 

Inden du går kan du få dig en midlertidig tatovering på armen eller i panden. Hvordan årets tatovering ser ud vil vi ikke afsløre endnu, men vi har noget fedt under opsejling. Mere om det senere, men du kan godt glæde dig.

Vi glæder os til at se dig på vores stand ved Folkemødet. Det bliver for fedt. 

Fire voksne elever foran demonstrationsstuen på Uddannelsescenter Vordingborg

Start din SOSU-uddannelse i Vordingborg

SOSU-skolens afdeling i Vordingborg ligger sammen med VUC Storstrøm lige ved banegården og ved siden af 10. klassecenteret. Her kan du tage Grundforløb 1 og Grundforløb 2 mod social- og sundhedsuddannelserne.

Borgmester Mikael Smed og elev.

Borgmesteren fik inspiration med hjem til fremtidens plejehjem

Eleverne på SOSU-skolens grundforløb 2 i Vordingborg havde en innovativ workshop under titlen ”Det perfekte plejehjem” sammen med borgmesteren i Vordingborg Kommune Mikael Smed.