Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Skrivebord hvor en tablet med Meebook-app'en ligger i midten, en kop kaffe en laptop og et hæfte ligger uden om.

Meebook, Studie+ og print

Skal du logge på med dit UNI-login på Meebook eller Studie+. Eller skal du printe? Så se her.


Linksamling 

På skolen bruger vi forskellige platforme, som du skal bruge og orientere dig i som elev. Du finder indgange til dem alle på skolens linksamling elev.sosunyk.dk. Bemærk, at du kun kan tilgå linksamlingen, når du er på skolens netværk og kun i en Chrome-browser.

Skal du printe? 

I linksamlingen finder du også informationer om hvordan du printer og du kan logge ind på bibliotekets side. Bemærk, at du kun kan tilgå linksamlingen, når du er på skolens netværk.

UNI-login 

For at logge ind på de forskellige platforme skal du bruge dit UNI-login. Har du ikke sådan et eller har du glemt dit brugernavn og kode, kan du kontakte IT-supporten.

Meebook 

Du kan også få adgang til læringsplatformen Meebook, hvor du kan se dine lektier, dine læreplaner og meget andet der har at gøre med undervisningen.

Studie+ 

På intranettet Studie+ kan du se opslagstavlen, hvor beskeder om skolen bliver lagt op, og du kan se dit skema. Du kan også skrive til din lærer eller andre elever. Der findes an app til Studie+ som du kan downloade og logge ind på. Desværre kan du ikke se opslagstavlen i app'en endnu.

Hænder rækker op i luften med strittende fingre på en flerfarvet baggrund

IT-support

Har du brug for hjælp til IT, så kan du kontakt skolens IT-support lige her.