Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Fem glade piger står på rad og række med hver en blomsterbuket i hånden og kigger smilende ind i kameraet.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Vinderne af SKILLS Skolemesterskab 2022

Fire elever vandt titlen ved årets SKILLS Skolemesterskab på SOSU-skolen i Nykøbing. Det var en dag fuld af nervøsitet, da de gik på scenen foran en sal fuld af spændt publikum.


11. august 2022

Vinderne af SKILLS Skolemesterskab 2022 blev Monique Grønbæk og Kristine Kondrup.
På en flot 2. plads kom “Nora” Ponchita Phudjeeb og Mai Sund.

 

STORT TILLYKKE TIL BEGGE HOLD

 

Alle fire elever går videre til #sosuskills Regionsmesterskab, som bliver holdt 6. oktober i Nykøbing. Vores to dygtige hold skal kæmpe mod hold fra #zbc om at blive regionsmestre i Region Sjælland og dermed gå videre til SKILLS Danmarksmesterskabet i 2023

 

Deltagerne  går alle på femte skoleperiode på social- og sundhedsassistentuddannelsen og deres deltagelse i SKILLS konkurrencen har givet dem masser af erfaring, som de kan bruge når de er klar til at komme ud på arbejdsmarkedet.

 

Under konkurrencen viste eleverne deres kompetencer som social- og sundhedsassistenter. På scenen var to skuespillere som agerede ældre borgere, som havde diverse udfordringer. Eleverne skulle hjælpe borgerne med deres udfordringer og blandt andet dosere medicin til dem, yde omsorg og pleje, lægge kompressionsforbinding, dryppe øjne og meget andet. Der var travlhed på scenen for der var meget at huske på. 

 

På scenen var også de to SKILLS-trænere Anne André og Sofie Kronstrand, som denne dag agerede dommere og derfor observerede alt det eleverne gjorde. Anne og Sofie har i mange uger op til konkurrencen stået for træningen af eleverne, så de var klar til den store finale.

Konkurrencen sluttede af med tilbagemeldinger fra dommerne over elevernes præstation og eleverne kunne ånde lettede op over en veloverstået konkurrence.

Tak for et godt show og flot indsats fra alle. Næste gang er det regionsmesterskabet i SKILLS den 6. oktober i Nykøbing, hvor eleverne fra SOSU Nykøbing Falster skal dyste mod hold fra ZBC.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Undervisning i anatomi.

Praktisk læring - du lærer med hjerne, hjerte og hænder

Om du elsker at læse dig til viden eller om du hellere vil lære med kroppen ved at prøve teori af i praksis, så er der alle muligheder for det i undervisningen.

Scrabble-brikker danner ordet 'search' på en række

Find en vejleder

Ring, skriv eller kig forbi