Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Jobmesse.

Kommer du til Jobmesse i Nykøbing F. den 16. marts?

Søger du nye udfordringer? Eller måske er du bare nysgerrig efter at høre muligheder. Så kom med til Jobmesse i Nykøbing F.-hallen og find inspiration den 16. marts kl. 9.00-12.30.


24. februar 2023

Nu får du alletiders mulighed for at orientere dig i job- og uddannelseslandskabet i dit lokalområde. Den 16. marts åbner dørene for alle interesserede til Fritidsjob- og jobmesse i Nykøbing F-hallen.

Her kan du møde både lokale virksomheder og lokale ungdoms-, erhvervs- og videregående uddannelser, som alle står klar til at hjælpe dig med at afklare din fremtid - og måske er det endda denne dag du lander et job eller bliver afklaret om, hvilken uddannelse du vil søge ind på.

På vores stand kan du høre om de uddannelser vi udbyder. SOSU Nykøbing Falster er din lokale SOSU-skole og vi udbyder tre erhvervsuddannelser; social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Som vores navn angiver så ligger skolen Nykøbing F., men vi har også afdelinger på Campus Nakskov og i Vordingborg sammen med VUC Storstrøm.

Vi tilbyder desuden et væld af AMU-kurser, samt efteruddannelser og opkvalificering. Blandt kan du høre om forløbet Vejen til SOSU, som er et forberedende kursusforløb for udlændinge, der gerne vil have en introduktion til SOSU-faget samt intensivt danskforløb.

Kom forbi os og hør om lige nøjagtig det du interesserer dig for. Vi står klar til at hjælpe dig. Måske kan du endda møde din kommende arbejdsgiver, da vi står lige ved siden af Guldborgsund Kommune. 

På hele Jobmessen kan du besøge mere end 50 virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører på en enkelt formiddag og høre om alle dine muligheder. Vi deltager alle for at hjælpe dig i den retning du gerne vil.

Hele herligheden er gratis og foregår i Nykøbing F. Hallens hal 3 torsdag den 16. marts kl. 9.00-12.30. Vi glæder os til at tage imod dig.

Et vejskilt hvor der på engelsk står Choice og en pil der peger i hver sin retning.

Vejledning

Du har forskellige muligheder for at få hjælp og støtte til at komme ind på og gennemføre din uddannelse.

Billede af elever der med deres kroppe danner ordet SOSU med et hjerte omkring

Uddannelser på SOSU-skolen

På SOSU-skolen i Nykøbing F., Vordingborg og Nakskov kan du tage uddannelserne social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Alle uddannelserne starter med et grundforløb på 20 uger. Herefter følger et hovedforløb af forskellig varighed alt efter hvilken uddannelse du vælger.