Spring navigationen over og gå direkte til indhold
SOSU-skolens stand på messen.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Skal du med til Jobmesse i Maribo? 

Hvis du leder efter job og uddannelse på Lolland -  så find inspiration ved Jobmessen i Maribohallerne 8. marts kl. 9-12. Dørene er åbne for alle interesserede.


23. februar 2023

Dørene står åben til din fremtid, når Jobmesse Lolland 2023 åbner dørene til Maribohallerne den 8. marts kl. 9.00. 

Lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner står klar til at tage imod dig. Det er dagen, hvor du måske finder den uddannelse du gerne vil tage, du møder din kommende arbejdsgiver, eller du får gode idéer til hvad din fremtid skal bringe.

Hvis du er ledig for tiden, vil du have modtaget en invitation fra Jobcenter Lolland til jobmessen. Men også selvom du ikke er jobsøgende, kan du sagtens slå et smut forbi. 

SOSU Nykøbing Falster har sammen med Ældre - og Sundhed i Lolland Kommune en stand, hvor du kan høre alt om uddannelser i omsorg, pleje og pædagogik.

Vi udbyder tre erhvervsuddannelser vi udbyder; social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Det er muligt at tage første del af uddannelsen til uddannelserne i sundhed og omsorg på skolens afdeling i Nakskov.

Derudover tilbyder vi et væld af kurser, samt efteruddannelser og opkvalificering. Du kan for eksempel høre om kursusforløbet Klar til SOSU, som du kan tage i Nakskov, eller om Vejen til SOSU for udlændinge, der har brug for at lære mere dansk for at kunne starte på en uddannelse.

På standen kan du få dig en snak med vores uddannelseskonsulenter om dine muligheder. du kan også deltage i en konkurrence - eller du kan øve dig i at samle en torso.

Hele herligheden er gratis og foregår i Maribohallerne den 8. marts kl. 9-12. Det eneste du skal gøre er at møde op og suge alle mulighederne til dig.

Hvis du gerne vil se hvem du kan møde på jobmessen, kan du se det på Lolland Kommunes hjemmeside.

Vi glæder os til at se dig.

Et vejskilt hvor der på engelsk står Choice og en pil der peger i hver sin retning.

Vejledning

Du har forskellige muligheder for at få hjælp og støtte til at komme ind på og gennemføre din uddannelse.

Billede af elever der med deres kroppe danner ordet SOSU med et hjerte omkring

Uddannelser på SOSU-skolen

På SOSU-skolen i Nykøbing F., Vordingborg og Nakskov kan du tage uddannelserne social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Alle uddannelserne starter med et grundforløb på 20 uger. Herefter følger et hovedforløb af forskellig varighed alt efter hvilken uddannelse du vælger.