Spring navigationen over og gå direkte til indhold
En stor gruppe mennesker står i et højloftet lokale og taler med hinanden på tværs.

Besøg os på Jobmesse den 16. marts

Søger du nye udfordringer? Eller måske er du bare nysgerrig efter at høre muligheder. Så kom med til Jobmesse og find inspiration. Du kan møde repræsentanter fra uddannelser og virksomheder - måske møder du endda din kommende arbejdsgiver.


24. februar 2022

Den 16. marts åbnes dørene for alle interesserede. Måske går du og tænker på at prøve kræfter med en ny uddannelse og dermed ny retning i livet?

På vores stand kan du høre om de uddannelser vi udbyder, om kurser og efteruddannelse. SOSU Nykøbing Falster har tre erhvervsuddannelser; social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Derudover tilbyder vi et væld af AMU-kurser, samt efteruddannelser og opkvalificering. Kom forbi os hør om lige nøjagtig det du interesserer dig for.

På standen kan du også prøve noget af vores velfærdsteknologi og deltage i en konkurrence om en biograftur for to personer.

På hele Jobmessen kan du besøge mere end 50 virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører på en enkelt formiddag og høre om alle dine muligheder. Vi deltager alle for at hjælpe dig i den retning du gerne vil.

Hele herligheden er gratis og foregår i Nykøbing F. Hallens hal 3 onsdag den 16. marts kl. 9.30-12.00. Vi glæder os til at tage imod dig.

Tre unge elever sidder i gruppearbejde og kigger sammen på en computer.

Grundforløb 1 og 2

For at tage en uddannelse som SOSU-assistent, SOSU-hjælper eller pædagogisk assistent skal du først igennem et grundforløb i Nykøbing F., Nakskov eller Vordingborg.

Unge mennesker spiller hockey indendørs i skolens Multisal

Sundhed og bevægelse i undervisningen

På skolen er vi både sociale og sunde. Under din uddannelse i livskvalitet på SOSU-skolen vil du stifte bekendtskab med forskellige former for motion, som du kan prøve af i undervisningen.

Scrabble-brikker danner ordet 'search' på en række

Find en vejleder

Ring, skriv eller kig forbi