Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Nogle børn sidder og øver sig i at stikke med kanyler i nogle puder.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Aktive sommeraktiviteter for børn på SOSU

Bamsehospital for indskolingsbørn og robotprogrammering for børn på mellemtrin. SOSU-skolen inviterer indenfor til sjove og lærerige dage med sundhed, omsorg og velfærdsteknologi som omdrejningspunkt.


19. maj 2022

Inden længe går sommerferien i gang og igen i år kan børn i 0.-6. klasse komme til sommeraktiviteter på SOSU-skolen i Nykøbing Falster. Som noget nyt tilbyder vi nu også Sommeraktiviteter på skolens nye afdeling i Nakskov for børn i 4.-6. klasse. 

Dagene er tilpasset aldersgrupperne og vi har lagt op til masser af sjove, lærerige aktiviteter.

For de store børn i 4.-6. klasse lærer børnene igennem leg om kroppens funktioner og prøver ny teknologi på velfærdsområdet under titlen: Syrede ting om kroppen og hvordan teknologi hjælper os.

28. juni kl. 10-13 for børn i 4.-6. klasse på Campus Nakskov. Tilmeld dit barn i linket. 

4. juli kl. 10-14 for børn 4.-6. klasse på SOSU Nykøbing Falster. Tilmeld dit barn i linket.

For de lidt mindre børn i 0.-3. klasse har vi åbnet "Bamsehospitalet", hvor børnene igennem leg blandt andet lærer at lægge forbindinger, måle blodtryk og lytte til hjerterytme under titlen: Lær sjove ting om kroppen. 

Bamsehospitalet er åbent 5. juli kl. 10-14 for børn i 0.-3. klasse på SOSU Nykøbing Falster. Tilmeld dit barn i linket.

For både store og små gælder det, at vi sammen har det sjovt med fx digitale spil på active floor og måske spiller vi også rundbold i en pause. Vi serverer snacks, frokost og noget at drikke på dagen.

Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning, når børnene bliver hentet, så du som forælder kan se alt det dit barn har lavet. 

Bemærk, at der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde.

Billede af elever der med deres kroppe danner ordet SOSU med et hjerte omkring

Uddannelser på SOSU-skolen

På SOSU-skolen i Nykøbing F., Vordingborg og Nakskov kan du tage uddannelserne social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Alle uddannelserne starter med et grundforløb på 20 uger. Herefter følger et hovedforløb af forskellig varighed alt efter hvilken uddannelse du vælger. 

Unge mennesker spiller hockey indendørs i skolens Multisal

Sundhed og bevægelse i undervisningen

På skolen er vi både sociale og sunde. Under din uddannelse i livskvalitet på SOSU-skolen vil du stifte bekendtskab med forskellige former for motion, som du kan prøve af i undervisningen.

Scrabble-brikker danner ordet 'search' på en række

Find en vejleder

Ring, skriv eller kig forbi