Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Reklame for åbent hus på SOSU-skolen 3. november 2022 kl. 17-19.

Kom til Åbent Hus på SOSU-skolen
den 3. november kl. 17-19

Oplev skolen, uddannelserne og stemningen i huset. Du får mulighed for at se dig omkring, møde elever der går her og være med til nogle af de spændende ting der foregår i undervisningen.


11. oktober 2022

Kom helt tæt på uddannelserne, når du besøger SOSU-skolen ved åbent hus den 3. november 2022 kl. 17-19. 

På aftenen får du mulighed for at se skolen indefra - også vores spritnye moderne lokaler, som lige er blevet bygget.

Du kan tage på tur i vores 'demonstrationsstue', som er et undervisningslokale, der er indrettet ligesom en hospitalsstue med menneskelignende dukker i sengene. Her kan du opleve en del af det som man bliver undervist i på social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Du kan også besøge 'Fru Hansens lejlighed', som er en seniorbolig indrettet, som en ældre borgers hjem, så eleverne kan øve forskellige scenarier i undervisningen. Her vil du bl.a. se hvordan eleverne undervises i at hjælpe en borger med at få mad, som er bare een af opgaverne på uddannelsen til social- og sundhedshjælper.

Du kan prøve forskellige tekniske hjælpemidler, som bliver brugt i mødet med borgeren, fx hvordan man med maskinen 'Raizor', kan hjælpe en person der er faldet med at komme op at stå. Eller du kan prøve at spise med en spiserobot, cykle i en seng for at få blodcirkulation i benene eller kæle med robotsælen Paro.

På 2. sal kan du opleve det unge studiemiljø, hvor elever fra Grundforløb 1 holder til. Eller du kan gå en tur ned i "børnehaven" for at høre om den pædagogiske assistentuddannelsen.

Og vi har mange flere oplevelser til dig, når du besøger os. Ikke mindst kan du modtage vejledning fra vores dygtige uddannelseskonsulenter og høre om hvordan du kan komme ind på en uddannelse på SOSU-skolen.

Åbent hus foregår på skolens adresse Vestensborg Allé 78 i Nykøbing Falster
den 3. november 2022 kl. 17-19. 

Vi glæder os til at se dig.

Gå en virtuel tur rundt på skolen, imens
du venter på det bliver den 3. november. 

Ung kvinde kigger smilende ind i kameraet.

Virtuel rundvisning på SOSU-skolen

Velkommen indenfor i den virtuelle rundvisning. Gå dig en tur på skolen. Undervejs kan du se videoer om undervisningen og finde informationer om uddannelserne.

Et vejskilt hvor der på engelsk står Choice og en pil der peger i hver sin retning.

Vejledning

Du har forskellige muligheder for at få hjælp og støtte til at komme ind på og gennemføre din uddannelse.

Fire unge elever sidder i en gruppe og kigger ind i en laptop, imens de debatterer det der er på skærmen.

Studiemiljø

Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel. Vores engagerede undervisere og uddannelseskonsulenter sørger for at skabe gode rammer for din uddannelse.

Undervisning i anatomi.

Praktisk læring - du lærer med hjerne, hjerte og hænder

Om du elsker at læse dig til viden eller om du hellere vil lære med kroppen ved at prøve teori af i praksis, så er der alle muligheder for det i undervisningen.