Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Lille pige kigger glad ind i kameraet. Hun har malet sinde hænder og ansigt i forskellige farver.

Vil du arbejde med børn, unge eller handicappede?

Søg ind på pædagogisk assistentuddannelsen. Der er gode muligheder for at få job inden for dit fag og for videreuddannelse, hvis du ønsker det.


11. oktober 2021

Uddannelsen som pædagogisk assistent er for dig der gerne vil have mange muligheder. Du kan arbejde i mange forskellige faglige miljøer og du har gode muligheder for at videreuddanne dig til fx pædagog, hvis du ønsker det senere hen. 

Uddannelsen er praksisorienteret, hvilket betyder at du igennem uddannelsesforløbet veksler mellem at gå i skole og arbejde i praktik som elev i en kommune eller i regionen. Det giver dig mulighed for at prøve teori af i praksis og ruster dig til arbejdsmarkedet, når du er færdig.

For at komme i gang med uddannelsen skal du søge ind på Grundforløb 2, som er SU-givende. Efter grundforløbet skal du søge om elevplads for at blive optaget på hovedforløbet. Uddannelsen tager i alt 2 år og 7 1/2 måneder. Læs mere om uddannelsens grundforløb og hovedforløb.

Ansøgningsfristen er 25. november 2021 og du søger ind på grundforløbet via www.optagelse.dk. Der er uddannelsesstart 31. januar 2022 på skolen i Nykøbing Falster.

Jane Brendstrup Nordahl

Uddannelseskonsulent

Dreng på en stor gynge, som bliver skubbet af en voksen kvinde

Pædagogisk Assistent

Vil du arbejde med børn, unge eller voksne med særlige behov?

Husk en alternativ tekst

Grundforløb

Der findes forskellige grundforløb tilpasset din alder og behov.