Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Fire af SKILLS deltagerne ved Skolemesterskabet 2021

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Vinderne af årets SKILLS Skolemesterskab

Fire elever vandt titlen ved årets SKILLS Skolemesterskab på SOSU-skolen i Nykøbing. Det var en dag fuld af nervøsitet, da de gik på scenen foran en sal fuld af spændt publikum.


2. november 2021

Eleverne dystede i SKILLS Skolemesterskab i deres tillærte færdigheder som social- og sundhedsassistenter. På scenen var to skuespillere som agerede ældre borgere, som havde diverse udfordringer, som eleverne skulle hjælpe dem med.

På scenen var også deres to SKILLS-trænere Anne og Sofie, som denne dag agerede dommere og derfor observerede alt det eleverne gjorde.

På scenen var der sat skillevægge op, et køkken, senge og sofamøbler, så det forestillede en rigtig lejlighed, som eleverne trådte ind i. Skuespillerne gjorde det ikke nemt for eleverne. De tabte piller på gulvet og talte til eleverne under de krævende koncentrationsopgaver med pilledosering. 

Publikum fulgte interesserede med i hvad der foregik på scenen. Selvom det var rollespil var det ikke ligesom at gå i teateret, for der sker mange ting på een gang og elever og skuespillere taler også tit ind over hinanden. Det er for at det skal afspejle vireligheden så eget som muligt. Når en SOSU-assistent kommer ud til en borger i virkeligheden, så vil der ofte også være en del forstyrrelser og ting som man skal være opmærksom på.

Konkurrencen sluttede af med tilbagemeldinger fra dommerne over elevernes præstation og eleverne kunne ånde lettede op over en veloverstået konkurrence.

Tak for et godt show og flot indsats fra alle. Næste gang er det regionsmesterskaberne i SKILLS på Sjælland til januar 2022.

Foto: Randi Kofoed Jørgensen

Undervisning i anatomi.

Praktisk læring

Lær med hjerne, hjerte og hænder

Scrabble-brikker danner ordet 'search' på en række

Find en vejleder

Ring, skriv eller kig forbi